Herrfrisör Stockholm

Barbers of Sweden är en herrfrisör i Stockholm med lång erfarenhet av klippning, rakning och skäggvård. Förutom våra tjänster erbjuder vi ett brett utbud av produkter inom rakning, hårvård och skäggvård. Vi har handplockat de skickligaste barberarna för att säkerställa att du får den bästa behandlingen hos oss. Våra två frisörsalonger är centralt utplacerad på två adresser i centrala Stockholm, närmare bestämt på Sturegatan och Hötorget. Vi garanterar att du får förstklassig service av våra barberare, och vilken salong du än besöker så kan du räkna med att gå härifrån med både klass och elegans.

Vi är en herrfrisör i Stockholm som värnar om din helhetsupplevelse hos oss. Vårt mål är att ge dig en trevlig och avkopplande stund hos oss, och vi hjälper dig att få den stil och det utseende som du önskar. Hos oss hittar du hårvård, skäggvård och andra produkter från utvalda och kända varumärken i toppklass, och du är alltid välkommen att rådfråga oss kring produkterna och vad som skulle passa just dig!

Letar du efter en herrfrisör i Stockholm som är specialist på rakning med riktig rakkniv, skäggtrim eller herrklippning är vi ett självklart val. Här kan du boka tid på Hötorget eller Sturegatan!