Skönhetsklinik Stockholm – naturliga resultat efter kundens unika drag

Vi på Barbers uppskattar skönhet i alla dess former, och vi vet att det skrävs kunnande, skicklighet och en förståelse för hantverket för att göra ett bra jobb. Detta oavsett om vi pratar om frisering eller någonting helt annat. Estet Stockholm är en skönhetsklinik i Stockholm där hantverkskonsten tar sig uttryck genom skönhetsbehandlingar med fillers och botox. Grundaren Elena har lång erfarenhet på området, och är utbildad vid Derma Medical i London samt certifierad i Sverige av Svenska Estetiska Injektionsrådet.

På skönhetskliniken Estet Stockholm förespråkas naturliga resultat, och man betonar vikten av att lyfta fram kundens unika och redan existerande drag. Detta går i linje med våra egna värderingar då vi alltid ser till våra kunders unika och befintliga förutsättningar för att skapa en stil och frisyr som klär just dem. Om du går i tankarna på att genomföra en injektionsbehandling kan vi varmt rekommendera Estet. Där kan du få hjälp med allt från att förstora läpparna och framhäva kindbenen med fillers till att reducera rynkor och fina linjer med botox.

Vill du vara med och bygga framtidens Barbers of Sweden? Vi söker dig som är öppen, modig, ansvarstagande och energisk med erfarenhet inom frisör & barberverksamhet.
Du skall behärska rakning med kniv & skäggtrimning samt klippning av hår.
Du skall behärska svenska eller engelska.

Välkommen till en inspirerande plats full av möjligheter där vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för ett hållbart Barbers of Sweden!

Skriv ett par rader här så hör vi av oss!